Presentació

L’Associació Fess Granollers és un grup de gent que juntament amb altres col·lectius treballem per fer visibles els projectes de Granollers i de la Comarca de l’economia social i solidària. 

Treballem per difondre i promoure que altres formes de viure i d’organitzar-se són possibles. La participació de totes les persones, la igualtat, la cooperació, la dignificació de les cures, l’equilibri amb el medi ambient i el conjunt del planeta són accions molt necessàries.  Posen a les persones, a la comunitat i la sostenibilitat de la vida al centre de l’activitat econòmica.

Enxarxem persones i projectes, promovem la intercooperació, el suport mutu, i tot el que calgui per créixer juntes i impulsar l’economia social i solidària al nostre territori.

El nostre plat fort és la fira d’Economia Social i Solidària que fa una mirada cap a la unitat de projectes i la seva visualització, Durant la fira compartir les experiències que poden sorgir juntament amb la cultura que tenim a prop.

Ens vam constituir com associació el 24 de gener de 2020, però ja treballàvem plegades des de l’any 2017, en el que vam fer la nostra primera Fira.

Presentació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable Associacio fira d'economia social i solidaria de granollers +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiran dades a tercers, llevat d'obligació legal +info...
Drets Accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Desplaçat dalt de tot